Over mij

Welkom, mijn naam is René. Sinds een aantal jaar ben ik bewust bezig met het volgen van mijn levenspad. Mijn interesse in trauma werd gewekt door de burn-out van mijn ex-vrouw en nu beste vriendin. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik zoveel heb mogen leren van haar in deze moeilijke periode, waarbij ook ik bijna een breekpunt bereikte. In deze periode begon ik met boeken lezen zoals "trauma sporen" en "de polyvagaal theorie". Ook startte ik aan een cursus ontspanningsmassage, waar ik Sanne Blankers ontmoette. Hier maakte ik onverwacht kennis met body de-armouring. Het voelde alsof er een reset knopje bij me werd ingedrukt. Sindsdien ben ik me gaan openstellen voor alternatieve behandelmethodes, want met de GGZ, daar had ik inmiddels niet al te beste ervaring mee.

Een gevoel bracht me naar Inner Journey, niet wetende waaraan ik begon. Voor mij was lichaamswerk namelijk nieuw. Ik dacht: ik ga in een schoolbankje zitten om een therapie geleerd te krijgen. Maar deze opleiding bleek totaal anders van opzet. Tijdens de opleiding tot gecertificeerd Body Remembers Trauma Therapy BRTT® en Trauma Release Breathwork TRB® begeleider ging er een nieuwe wereld voor mij open. Doordat ik zelf ook beide therapieën een aantal malen heb ondergaan was het niet alleen een bijzondere ervaring, maar heb ik ook een ongekende rust ervaren en tegelijkertijd een transformatie doorgemaakt. 

Ik voelde daarom direct dat ik deze kennis wil doorgeven aan de wereld. Ik ben er helemaal klaar voor om jou deze helende transformatie ook te laten ervaren.